Maritieme dienstverlening

BLUSGASSYSTEMEN: FM-200 en NOVEC 1230.
FM-200-1 Deze blusgassystemen kenmerken zich door een hoge veiligheid en zijn al zeer effectief bij lage concentraties. Na inwerkingstelling onttrekken de blusgassystemen nauwelijks zuurstof aan de gevarenzone en bestaat er voor de bemande ruimtes geen verstikkingsgevaar. Personen kunnen veilig worden geëvacueerd. Voor keuringen en leveren van deze blusgassystemen bent u bij
JBB Brandbeveiliging aan het juiste adres.
Zie info PDF bestand pdflogo
OVERIGE BLUSMIDDELEN: SCHUIM-, POEDER- en CO2 BLUSSERS.
Blussers Goed onderhoud voorkomt verrassingen. Snel reageren op een beginnende brand is van levensbelang. Voor keuringen en leveren van brandblussers bent u bij
JBB Brandbeveiliging aan het juiste adres.
REDDINGSVESTEN: BESTO, MARINEPOOL, MAJESTIC en HELLY HANSEN.
reddingsvest Ook voor keuringen en leveren van reddingsvesten kan JBB Brandbeveiliging u van dienst zijn. Voor het keuren van uw reddingsvest beschikken wij over een gecertificeerd keuringsstation.
JBB Brandbeveiliging levert uiteraard ook nieuwe reddingsvesten: waaronder BESTO, MARINEPOOL, MAJESTIC, en HELLY HANSEN.
MEDISCHE UITRUSTING:
FirstAidKit JBB Brandbeveiliging werkt samen met een van de grootste leveranciers van Europa betreffende medische uitrustingen. Bij de controle van uw medische uitrusting zullen de middelen die over datum zijn worden vervangen volgens de aanwezige inspectielijst. Na het vervangen van deze middelen ontvangt u een Certificaat.

LEGIONELLA MONSTER AFNAME:

Drop of water
De Legionellachip

JBB Brandbeveiliging neemt deze monsters met behulp van de Legionellachip.
De Legionellachip is een doorbraak in de Legionella diagnostiek.
Met de Legionellachip kan binnen en dag vastgesteld worden of een watermonster Legionella bevat en of er sprake is van een ziekteverwekkende (pathogene) variant.
De Legionellachip is vele malen sneller en nauwkeuriger dan traditionele kweekmethoden.
De huidige diagnostiek van Legionella is gebaseerd op kweekmethoden die gemiddeld 7 dagen duurt.
Met de Legionellachip kan snel een risico inschatting gemaakt worden van het daadwerkelijke gevaar voor de volksgezondheid.