Over JBB

JBB BRANDBEVEILIGING SINDS 2001
   office

JBB Brandbeveiliging is een REOB, CIBV en ILENT-gecertificeerd onderhoudsbedrijf dat sinds 2001 gespecialiseerd is in brandbeveiliging. Wij zijn gevestigd in de havenstad Harlingen aan de Nieuwe Vissershaven 7. Wij verzorgen het onderhoud, controles, verkoop, reparatie, installatie en hervulling van kleine blusmiddelen, blusgassystemen, noodverlichtingsarmaturen, medische uitrusting en reddingsvesten. JBB Brandbeveiliging voert het onderhoud en de jaarlijks verplichte controles geheel volgens NEN-richtlijnen uit.
Daarnaast kan JBB Brandbeveiliging u een breed assortiment aan blusmiddelen en overige artikelen aanbieden.

De servicemonteurs van JBB Brandbeveiliging zijn professionele vakmensen, beschikken over meerdere vakdiploma`s en worden continu bijgeschoold en opgeleid.

JBB Brandbeveiliging heeft een zeer professioneel team. En zal er alles aan doen om u zo goed mogelijk van dienst te zijn. Door onze kennis en ervaring weten we met welke risico’s u te maken kunt krijgen.

Wij werken met korte lijnen, persoonlijk contact en denken actief met u mee. Wij werken aan een veilige omgeving en zijn het juiste adres voor uw brandbeveiliging, noodverlichting, medische uitrusting en reddingsvesten. Heeft u na het lezen van onze website nog vragen, dan kunt u contact opnemen per telefoon of per e-mail via de link contact op onze website.